SİVAS / YILDIZELİ - Kalın İlkokulu

Nis

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104. Yıl dönümü ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun! ️

#23Nisan

#ÇocukBayramı

Yıldızeli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü

Sivas Milli Eğitim Müdürlüğü

Nis

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın

Bu toprak, bir devrin battığı yerdir.

Eğil de kulak ver, bu sessiz yığın

Bir vatan kalbinin attığı yerdir.

Çanakkale’de vatanımızın savunucusu olup, bayrağımızı yere düşürmeyen başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz vatanımızın tüm savunucularını saygı ve minnetle anıyoruz.

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 109. yılı

#18Mart

#ÇanakkaleGeçilmez

Şbt

6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için okulumuzda 1 dakikalık saygı duruşu gerçekleştirildi.

#6 Şubat  #Deprem

Kas

MİLLÎ EĞİTİM BAKANI YUSUF TEKİN'İN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

Kas

Millî Eğitim Bakanlığınca öğretmenlere ait çalışmaların, fark oluşturan projelerin ve iyi uygulama örneklerinin paylaşıldığı dergi, video kanalı ve internet sitesi yayına başladı.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yıl etkinlikleri kapsamında Kalın Köyünde gerçekleştirilen 100. Yıl yürüyüşü.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yıl etkinlikleri kapsamında okulumuzda gerçekleştirilen “Cumhuriyet Güneşi” koreografisi.